Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Φθινοπωρινό σχολικό Διήμερο στο Αργοναυτικό Πάρκο στο Πήλιο. Περιοχή Natura

Για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, σας προσκαλούμε στο Πήλιο, να ζήσετε ένα ξεχωριστό Φθινοπωρινό Διήμερο, με διαμονή σε παραδοσιακά ξενοδοχεία, με παραδοσιακές γεύσεις και να έχουμε την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε από κοντά, σε εσάς και τους μαθητές σας, τα νέα μας Αργοναυτικά προγράμματα.

Το Διήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει:

1η ημέρα 
1. Επίσκεψη στο Αργοναυτικό Πάρκο, προβολή ταινίας, παιχνίδι με προσομοιωτές και τηλεκατευθυνόμενα ιστιοπλοϊκά σκαφάκια.
2. Τακτοποίηση στα Δωμάτια σε παραδοσιακά Ξενοδοχεία μπροστά στη θάλασσα,
3. Δείπνο και ελεγχόμενο σχολικό πάρτι.

2η ημέρα: 
1. Πρωινό στο Ξενοδοχείο
2. Παρουσίαση των Αργοναυτικών προγραμμάτων στους καθηγητές, ως εργαλείο ενίσχυσης της εκπαιδευτικής τους δραστηριότητας.  (Θα διανεμηθεί εκπαιδευτικό υλικό, Σχέδια μαθήματος- Project κλπ.). Κατεύθυνση: Περιβάλλον, Τεχνολογία, Ιστορία. Αγωγή υγείας.
3. Οι μαθητές συμμετέχουν με προσομοίωση σε πρόγραμμα εισαγωγής στην ιστιοπλοΐα, που διευθύνει ο Ολυμπιακός Προπονητής (Μετάλλιο Πεκίνου στα 470) κ. Αθανάσιος Πινιάρης, Οι μαθητές δεν μπαίνουν στη Θάλασσα.
4. Αγώνας με τηλεκατευθυνόμενα ιστιοπλοϊκά για όλους τους μαθητές.
5. Γεύμα στο Αργοναυτικό Πάρκο.
6. Αναχώρηση

Η τιμή του προγράμματος είναι 60 Ε ανά μαθητή, για τη δραστηριότητα, τη συμμετοχή στα προγράμματα, τη διαμονή, το πρωινό και τα δύο γεύματα.
Για τους καθηγητές η τιμή αφορά Διανυκτέρευση, πρωινό και δύο γεύματα 40 Ευρώ/άτομο.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση του Συλλόγου των καθηγητών.

Για το Αργοναυτικό Πάρκο

Ν. Δρόσος, Καθηγητής Αγγλικών
Τηλεφωνικό κέντρο: 24210 24683 και 24210 24684

Υ.Γ. Η προσφορά ισχύει μέχρι τα Χριστούγεννα. 
Παρακαλούμε πολύ για τη διευκόλυνση του τηλεφωνικού μας κέντρου, ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας, συμπληρώνοντας τη ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: